Wednesday, June 01, 2011

[ 54 ] KungFu Panda VS Domo-Kun

well hello there readers :D

SERIOUSLY, YOU MUST WATCH THIS..

KUNG FU PANDA 2
oke, tadi keluaq tngok movie dgn kawan2 skolah.
lama kot xkeluaq, tambah2 kawan aku sorang ni,
hok dok kat Sarawak nuu,
NUR HANANI HAILMY
di ikuti dgn..
Nazirul Hafiz, hotstuff PJ. HAHA
iLi Farhana, jiran satu taman,
Amira Ridzwan, photographer yg smakin mlonjak naik.haha
yg lain ramai dh balik UITM, sbb depa budak2 diploma.
ada yg pakat hbis matrik dgn budak2 asasi.
so stengah2 tu ada yg cari kerja,
xmau la kacau org yg keja. :)

siyes aku cakap, KUNG FU PANDA 2 best weh.
sumpah xlarat gelak dalam wayang tadi.HAHA
btw laa, nk cerita pnjang lebaq kt sini pun,
smpai esok xhabih, so, cepat2 p tngok :D
yg mnariknya movie ni,
Po the Dragon Warrior
[si panda boyot tu laa]
taw dia asal dari mana, siapa family dia.
dan memang terang2 la itik yg dok buat mi tu,
bukan bapak dia, HAHAHA
lagu mana itik buleh dpat panda. musykil~ XD
bila dh taw sapa fmily dia, itik tu pun crita mcm mna jumpa panda ni.
so, dari situ dia dh anggap panda tu mcm anak dia.
dan di stu, yaa di situ..kita dapat lihat,
elemen2 kasih sayang antara seorang ayah dan seorang anak.
kan xlama lagi HARI BAPA kan?
mmg timing laa DREAMWORKS release movie ni :D

melewaq merata jugak la td, mula kata p Jitra jaa,
last2 lepaih Aloq Setaq nuu, tapa laa, alang2 dah dekat.
satu area ja pun, *janji duit minyak masuk poket* :D
dekat2 nak bali ktu, singgah la kt TESCO Mergong.
iLi nak p cari donut utk adik2 tercinta kt rumah pulak.
tapa, p kona kok Mergong sat. masa masuk2 entrance tu,
MASYA-ALLAH...
DOMO-KUN
bersepah-sepah..smpai nak jalan xleh.
*oke, hok tu menipu.HAHA*
p jalan kok ni, domo lagi.
p jalan kok nu, domo lagi.
kalih depan, domo.
kalih belakang, domo.
kalih tepi, domo.
kalih bawah, xdak domo. mujuq lagi.haha

mai nak senarai sikit item2 domo yg slalu nampak.
- patung domo yg pelbagai size -
- keychain domo yg pelbagai size jugak -
- sarung henpon domo -
- beg domo [mcm beg sekolah] -
- beg domo [mcm beg bawak p market beli ikan] -
- tempat letak henpon domo -
- bantal domo -
haa tudiaa, semua domo cek oii. amik hang~ haha
tapi aku dok cari HEADREST DOMO. hehehe :D
cari benda lain sket, bule nak letak kat keta. wink wink ^^
dok jalan2 tu, masuk satu kedai, dan aku terjumpa..


nak beli dah, tapi tinggal sebelah jaa.
cancel, xjadi beli. mau ada dua, aku angkat bawak balik dah :D
xkan nak letak sebalah ja headrest, huduh ngat aihh~ =.=

btw, kat sini ada screenshot panda masa baby :D
sumpah comey weh, :D
terasa nak bela panda pulak.HAHA

3 comments :

:) FASEHAHA (: said...

nak panda sekoq :D

KiELA ALiAS said...

cute abes si panda nie..

Unknown said...

Skrg nie ade jual lg x domokun