Thursday, February 10, 2011

[ 5 ] aku, dia dan LCCT~ *bukan kisah cinta naa*

setart semester 2, pelan kerap aku jadi driver,
padahal mai sini xbawak keta sndiri pun,
tapa, dah kawan trust kita, so jangan hampakan kepercayaan depa :)
bukan apa, xda niat pun nak buat kemaih (kemas) tang sini,
sikit pun dak, orang lain pun ada lesen jugak, ada keta jugak, reti drive jugak,
tapi aku jenis xkesah, member bagi, drive ja la, kadang2 tu penat la jugak.huuu T__T
thanx kawan2, IRONGANG, sebab bg kpercayaan :D

malam ni, aku jumpa kawan baru, dan jumpa juga family baru. haha
kenai melalui kezen jauh aku hok sorang ne, xpernah terlintas pun kata nak buleh kenai.
penah nampak pun masa raya 2009 kot, *berkurun dah aih
tah apa benda kebu aku pun xtaw, hahaha
btw, dia ne ada family related belah family tok ngah, kira oke la kat MMU ada family..
yg kawan dia yg sorang ne nama Hisham Azhar, sumpah aku ingat sama umur,
muka dah nak berjambang, hahaha *sori la bro :D
rupanya muda setahun, oke la, meet new fren malam ne..

11.30 malam, p amik kawan aku hok size cam bigshow nuu,
nama KRAKEN, ganaih dak ampa dengaq nama dia ? haha
padahal hati lembut, dia baek ja :D
masuk malam ni, dah lebih 5 kali aku jadi driver p LCCT,
*JAUH CEK OI~ mujur bukan KLIA, haih~ -_____- *
mmber punya pasai, tapa, jalan saja, janji duit minyak ampa bayar,
hahaha, bukan nak berkira, tp kesian jugak kat tuan kereta,
ingat dia tycoon minyak ka nak boh minyak free free, haha
kira dia baguih la tu bagi pinjam kereta :)


so, 'dia' yg aku maksudkan ne, si alya kebu tu laa,
syok woo bule kenai family sniri :D



2 comments :

Adiba Alya Zafira Arjunaidi said...

hahahahahahaha...... LoL.... that kebu ade la maksud die. later on la nnti bgtau. haha.... balek2 tros on9 n x tido la?? same jer ngan sham n rabiah. n u know what, alya ngan khal bgun pkul 9.40 n our class is at 10. giler kelam kabut ktorunk. hahaha...... ;P

Amzar Kurin said...

HAHAHA, terbaek la kak long oi.
sat nak LIKE, LIKE LIKE LIKE, hahaha :D
tdo lpas subuh, cover 1 chapter pg td,
pkul 8 baru bngun, haha