Saturday, February 12, 2011

[ 6 ] End of Semester 2

WOOK WOOK !! EXAM DAH ABIS, SEM 2 PUN ABIS~ :D
so tnggu esok saja, then terus balik kampung halaman yang tercinta.
exam hbis jumaat, tp kenapa x balik awal ? kenapakah ?
lepak dulu la bang, hehe. cuti 3minggu, lama kot.
aku rasa aku sndiri jenuh berakai nak buat apa cuti lama2,
berani bet laa, konfem aku rindu nak lepak dgn kawan2 kat sini :)
dgn IRONGANG, classmate2 aku, n kawan2 putrajaya..

about kawan kt putrajaya, haha. aku sndiri pun xsangka bule kenai,
tup tup jumpa, sumpah seronok dgn depa, fun kot :D
sorang suka gelak, sorang suka mengusik, elok la tu, haha
then minggu ne, kenal jugak dgn kezen Fiqa, Alia. Org Temerloh weh, jauh benor,
btw, hope ampa semua xlupa aku la masa aku tgh cuti :)

haha, hari ni, bangun pagi. xpenah2nya bngun pagi kalo dh lpas exam
si iLa nak try AF kat Bukit Jalil, aku n Wan AB oke saja,
so dah collect dia kt rumah Fiqa, then kakak dia kat rumah.
terus gerak p BJ, org rmai kot, rmai lg dripada Mentor sbelum ni kat Damansara.
so, tnggu la dia dgn si kakak nk amik borang,
xsampai 5minit, mai kat aku ngn ab, muka sedih coz
kakak kt kaunter kata "adik, borang dah habis~" hahaha
hadoiyai, mai saja jaa, mujur la dari putra ke BJ ja,
so, antar diorang balik ja, so mybe diorng p esok, tp aku sudah pulang :(

then, tnggai aku dgn AB, hahaha. smpai2 alamanda,
terus g ARCADE GAME, kes nak buat kad game~
WANGAN MIDNIGHT MAXIMUM TUNE 3 DX,
*lama dah kot dok pikiar nak buat, tp xda masa nak buat*
tp ada geng budak2 skolah pulak dok main,
so ubah plan, p starbucks duluu~ haha,
bkn wt pa pun, nk p REMATCH CHESS ja pun..
hari tu kalah dgn ab, mujur xjanji kena blnja starbucks segelas ka.
kali ni punya match agak sengit dri hari tu, kat 15 minit, xda sapa makan lagi, haih~
lepas stengah jam, AKU MENANG !! hahaha :D
pastu p balik arcade game, 12 token nak buat kad.
sminggu simpan duit sebab nak buat kad tu, HAHA
*tgk, gigih x gigih aku ne nak buat kad*
so lepas ne, nak ajak Atey pulak buat kad :D


*Atey, lepas ne buat kad :D

6 comments :

fyfy iqbal said...

already followed you ! :) kindly visit me .

Amzar Kurin said...

thanx a lot :D

LORD ZARA 札拉 said...

Ni mana pula tempat yang baru habis exam ni?

XD

Amzar Kurin said...

mana2 pun boleh, haha

Cahaya temashyur (-_-) said...

abg amzar buat macam yg tulis kuning tu ye? bila tekan dia kuar yang fb punya... tolong ajar sat...

Amzar Kurin said...

highlight ayat tu, lepas tu klik 'link' pstu ada keluar tab, kena letak link fb org tu :)