Monday, April 11, 2011

[ 40 ] supra ohh supra~

hai selamat datang.haha

kali ni  cek nak sembang2 sket pasai kasut.
apa dia, kasut? kasut?
haa laa, KASUITT~
haa, kan dah keluaq loghat ujung semenanjung dah. :D
oke. kalau ampa perasan la kan, lama laa pelan ramai
 dok pakai kasut HIGH-CUT, tp high-cut ni lain macam kot.
aku xtaw start bila orang taw brand kasut ni,
tp aku baru taw dalam 2 bulan lepas kot.
kalo ampa xperasan, aku xtaw laa. ampa dok dunia mana laa~ :D
tetiba, skarang jadi trend orang dok pakai kasuit
 " SUPRA " 
hok kasut noo, bukan keta.
keta pun ada jugak nama SUPRA ni,
TOYOTO SUPRA

ada stengah orang konfius, so kena sebut,
SUPRA FOOTWEAR..
(^_^)
hahaha, skali spiking spikong la pulak.
oke, patah balik pasai kasut.
supra supra supra.haha
dulu pakat dok gila CROCS sat.
pastu FLIPPERS pulak. macam2 noo.
*aku paham la crocs tu cuma level SELIPAR ja pun*
tp yg aku nak maksudkan ni,
kegilaan remaja2 skarang nak memiliki sepasang Supra sngat lah dasyat~
ada yg kata,
 "kalau saya himpun sehari sekupang, 
 agak2 bila buleh dapat supra sepasang ? =.=" 
ampa tengok, sehari skupang nak kumpul tu. :P
*SEKUPANG : sepuluh sen*


kasut ni bkn takat laki ja pakai,
perempuan pun sama dsyat dah. :O
salah sorngnya, makcik aku.
ehem, cek pnggil makcik sebab pangkat dia dlm family.
padahal dia baru form4 sama dgn adik aku.hehe
mana taw kot lama laa dok supra supra,
10tahun akan datang, dia pusing balik,
pakat gila SELIPAR JEPUN pulak. :D
btw, aku tengok agak style la kasut ni,
so, kt bawah ni ada antara design yg aku minat jugak.
it's easy, saya suka simple. :)



apa kasut ampa pakai pun, xkisah laa kan.
janji sbelum pakai, baca~
BISMILLAH dulu~
takot ada binatang bahaya ka, mana nk p taw.
minta ALLAH beri perlindungan kat kita :)


5 comments :

Anonymous said...

whoa ! big thanks ,ahaks :D
Supra Footwear yg black gold tuh lawaa :)
Tunggu pa lagi ,beli laa :D

Amzar Kurin said...

haha, amboih. bnyak duit.
tunggu laa, pakai apa yg ada dulu :D

Anonymous said...

Haha ,sruh your bapak beli laa...
tak mahai mana pun aihh ^_^
yupyup ,betui :D tapi duk perlis mcm xleh nk pakai ja T_T sbb nant org gelak kot xP haha

Amzar Kurin said...

agak laa, mamca xgena gaya ja maw pkai kok area kangaq.haha
so, mcm xbrapa nk guna sngat maw beli.

Anonymous said...

oihh~ perli gaya ? -,-
haha cek takpa kot p jln slalu :D
hg pun boleh aih duk KL gak ...