Monday, April 18, 2011

[ 44 ] I LOVE KGR

ASSALAMUALAIKUM :)

oke aa, post kali ni bukan kata nak buat pndai ka apa.
sikit pun dak naa, cuma nak bkongsi idea.
crita dia mcm ni, pernah kan ampa tngok t-shirt  mcm ni.




mesti tgk kn t-shirt2 macam ni,
I <3 PAPA, I <3 MAMA laa, 
I <3 ISLAM, dan macam2  design I <3  ni kan :)
sebelum tu, nk tny la kan, especially to orang2 KANGAQ la kn,
hehe, orang2 kampung aku. kalo ampa kt FB ka, YM ka,
or mana2 tmpat laman sosial yg dah bercambah.
mesti guna short-form kan?
from KANGAR to KGR rite? :)
*aku pun dok guna jugak short-form tu*
so, ada la jugak terpikiaq macam nk buat T-Shirt.
tp xsure lagi. so, aku nak tengok apa pendapat ampa semua :)
soo, oke dak kalau macam ni..

 DESIGN 1 

   I LOVE KANGAR   

hehe, saja ja nk tnya pendapat ampa naa.
lagi sat, walaupun tulis I LOVE KANGAR..
tapi aku maksud kan
SEMUA ORANG-ORANG PERLIS :)
pasai pilihan kaler baju,
aku nak try mulakan dgn  putih  n  hitam  dulu.
kepada kawan2 sekolah, kawan2 rapat, n yang mana kenai,
support la naa, :)
INSYALLAH kalau feedback bagus, jadi la.
hopefully [^_^]
ambik masa jugak nak buat pun.
lagi satu, xtaw la kot prnah ada dah ka design ni,
aku cuma bg idea, kot ada yg berkenan.
apa2 pun, komen ja laa, apa pendapat ampa.
kalo ampa rajin, sama2 share naa.
support   I LOVE KANGAR   t-shirt :D
*design2 lain akan saya post kemudian*

feedback me..
(^_^)

20 comments :

fiekaLaVida said...

i'd vote for 'yes, go for it, cuzzie!' ^_^

:: s c h a | VAMP :: said...

keliaaa ! memang nak pun .:DD asyik i <3 KL ja =o=

Anonymous said...

aku nak weh!-chen

Anonymous said...

mcm i love kangaroo ja

Anonymous said...

best! nk beli 10 :)

asilah said...

klu bole tulis kangar better kot. baru org tau. klu kgr org2 luar x tau...
pendapat shj :)

Ammar Mariti said...

NAK NOK!!! berapa ringgit satu?

Amzar Kurin said...

dalam proses survey, harap2 feedback bagus :)
insyallah berpatutan, kualiti kain elok :)

fyfyiqbal said...

agree with kak silah but then , it would be too long kan ? somehow this is cool ! :D

Mohd Yasser said...

ak nk gak... awat x boh kangaq? haha

oney said...

aku buleh ja! :D

Anonymous said...

saya dah buat :)

Amzar Kurin said...

ya kaa? lama dah? :)

cik ekaa hazir said...

berminat2 :D

its Atiq said...

ON!! support hang! heheh.. kangar okay kot.. kalau kgr mcm xclear.. huhu.. go kurin go! haha

fath K said...

perlis lagi best kot
I love perlis ,
tak perlu besar sangat perlis tu
sebab aku ada bju i love singapore ,
singapore pun tulis tak besar mana ,
sederhana ja (:

MISS LANZA said...

nak baju macam tuh..!
like idea ini

Nia Ridzwan said...

nakkkkkk~ tapi perlis should be better. tak pon KANGAQ. hehe

Kikie Salvatore said...

best2 .boleh bawak dtg czech ni.huhu

Amzar Kurin said...

woah~ jaoh tu :D