Tuesday, April 12, 2011

[ 41 ] TOYU

assalamualaikum. :)

td masa balik kelas, mcm besa la nak lunch.
p la kat kedai Mek Klate tuu.
menu aku macam besa la,
menu NASI BUJANG jaa..
haha, bukan sep bajet, tp slera utk ilang lapaq ja :D

 MENU NASI BUJANG 
 nasi putih + telur dadar + toyu 

masa nak amik telur, aku tny la makcik tu,
aku : makcik, toyu ada dak?
makcik : ape bende? toyu?
aku : a'ah, toyu~ eh silap, KICAP KICAP~!!
makcik : mcik pikir ape laa tadi, haih. kejap eh.

hahaha, aku xtaw pasai pa aku cakap pelat sgt.
sbelum ni penah dah skali, loghat utara sungguh.
tp kat kedai lain.hahaha. ni jadi pulak. XD
*TOYU : kicap*

btw, cek ada update serba serbi sikit.
cek cuma letak button   L I K E   jaa..
tengok la kat atas blah kanan tu :)
hari tu letak utk setiap post, yg ni utk blog.


(^_^)v

2 comments :

Muhammad said...

toyu tuh bahasa apa???

Amzar Kurin said...

toyu tu loghat utara jgk la,
ada stengah xsebut sgt. :D