Saturday, April 02, 2011

[ 32 ] wei katak~!! =.=

SAWADIKAP~!! 

sebenaqnya aku malas nk update blog hari ni.
tapi sebab baru tadi tjumpa, dan bule kata satu hari keja dok jumpa.
adoi, rimas betoi aku.haha
4 5 kali serempak ngn menatang amphibian ni.adoi~
=.=
aku bukan takot, cuma sikit geli, jgn kata aku sorang.
berjuta lagi rakyat Malaysia geli katak.

SITUASI PERTAMA
pagi tadi lepas subuh nk p bukak pagaq,
dgn xbuka lampu garaj, dgn kemaih nya,
*dah rabun, xsedaq diri betoi.*
dok gagau2 cari kasut, jmpa la crocs aku.
elok serelum kaki dalam kasut,
p buka pagaq semua, elok nk masuk dalam rumah.
NAH~ katak puru keluaq. =.=

SITUASI KEDUA
lepas maghrib tadi, xda la maghrib sngat.
dalam 8.15 jugak laa, nk p taman kemajuan.
nk p start moto, masa nk buh kunci tu,
COIHH~2 ekoq katak lompat keluaq.
aii~ sabaq je laa. dh kali kedua aku terkejut ni =.=

SITUASI KETIGA
baru 15minit tadi jadi.haha
ni punca aku tulih blog ni.geram. =.=
masa nak amik wuduk kt bilik ayaq bawah.
tiba2 katak keluaq dari lubang saluran ayaq tu.
adoih~ 3 kali dah ni.

ntah2 malam ni mimpi puteri katak pulak apa.hahaha :)
ni baru 3 aku crita, padahal lebih 5 kali dah.
malas nk crita banyak2.
ang awat katak? nak berkawan ngn aku ka?
haa, ang add aku kat facebook, search amzar kurin.
jumpa aih, aku approve ang noo? :)

nanti add la dia kat FB.haha 

2 comments :

Embun Pagi said...

ahaha..wah amz da ada fren baru...tp jgn bwk dia p kl nooo....

Amzar Kurin said...

hahaha, dia nak bkawan sungguh2 uh.
smpai bilik ayaq pun mai nk jumpa.
stalkr betoi.HAHA XD