Wednesday, April 06, 2011

[ 35 ] at last, Padang Besar :D

Assalamualaikum :)
hari ni dah masuk hari ke-6 aku cuti Midterm.
tinggai brapa hari ja lagi nak dok kt Perlis.
pg td lepas p brekpes ngn tok,
ttiba ibu call,
ibu : helo amzar, dok mana?
me : amzar baru lpas makan dgn tok. awat?
ibu : jum p Padang Besaq. maw dak?

*hehe, jgn tanya laa ibu*
dah berkurun dah kot x p, maw orang dah offer nk p tu,
jgn menolak laa.hahaha :D
 tiba-tiba jaa ajak aku p P.Besaq,
sbelum ni xlarat nak merap ajak p.haha

masa otw nak p, kat trafik lite Masjid Putra,
tetiba adik aku call,
ammar : helo, ang dok mana?
me : aku atas keta, otw p padang. awat? pasai pa?
ammar : ouh, nak p dah la ni?
me : ha laa, awat? caa habaq teruih pasai pa?
ammar : dak, mai amik aku kt sekolah antaq p stadium.
adik aku ni pun satu hal, nk minx tlg p antaq tu,
habaq ja la direct, ni tnya bnyak, melengahkan masa betoi. =.=
patah balik pulak p amik dia, haih~
yg ibu dah lain macam, macam nk ilang mood ja.

elok dah smpai skolah, aku nmpak adik aku mai ngn kawan dia.
awat ramai pelik ja, aku pun tny.
me : ni awat yg ramai sgt?
ammar : ha laa, kami 4 orang nk stadium.
wei, bukan nak habaq kata 4 orang, mana celuih keta. =.=
*CELUIH : muat*
last2, aku ngn tok aku tnggu kt kedai tepi tu,
ibu yg p antaq depa semua p stadium.
konfem kena lecture ngn mak aku dlm keta stg.HAHA

dah smpai Padang Besaq, mula la round mencari.
haha, cari apa? cari baju aa, tunggu lagi. :D
mood ibu baek kot hari ni, dapat la 2 helai baju.hehe
pastu offer beli 'buaya' baru,haha
'buaya' lama dah makan tuan, berapa kali terkena.
maw nak taw story sket, cek link ni
ada dua jenis ja yg aku berkenan pun,
yg tu ja yg tinggai pun kat kedai tu,

hahaha, agak2 ampa la kan, aku amik yang mana?
yang putih tu 'buaya' lama naa :D

pastu p cari buah dgn tok.
perghh~ duiran siam sesaja. tapi bru lega demam punya pasai,
malas nak makan, stg hangat, dah la dok hangat dah.
tok kalau bab membeli, sakan jugak~
penuh tgn nak usung barang2 dia beli, haih.
tok tok, dasyat betoi tok ni :D

dah balik sampai rumah, solat then,
TIDOQ~
semalam pun tidoq lepas subuh,haha
memang mata panda la satu hari. :D

*****************

btw,saya ada ternampak sorang tu macam awak.
maybe sebab semalam kot. :)
*ayat ni, hanya yg berkenaan saja*
(^_^)

2 comments :

CiK BuNga said...

awk nmpk sya ka??mueheheh...

Amzar Kurin said...

hanna, xpun.haha XD