Monday, November 14, 2011

[ 58 ] lelaki + game = TENSION !!

Assalamualaikum para pembaca sekalian..

style dak tajuk entri?
HAHA, bukan sekadar style, tapi..
  FAKTA  

macam yang ni, main DOTA dengan GARENA..

perghh~ nak habaq bagi, kalau budak laki dah start main.
yang mana ada Boifren tengah berjuang di medan perang dota tu..
hampa takyah laa dok tunggu MESEJ, stop texting..
p masak ka, main angry bird kaa.
tunggu sampai depa habis berperang, pastu oke laa.
sebab tu ada orang keluarkan QUOTES..
  DOTA : Dunia Orang Tanpa Awek  

tapi kalau bila start texting balik, kalau ada tanda2 BADMOOD..
chill, xpayah dok buat teruk.
dia TENSION sebab KALAH laa.
tolong jangan keruhkan keadaan.HAHAHA
satgi lepas tu, dia oke la macam biasa..
xkisah la nak i love u, i love u balik ka,
bagi dia RUANG. :)

tu bagi game yang genre macam tu..
kalau kata main game bola, contohnya..

haa, FIFA 2012 n PES 2012..
roommate aku main bola, xmenang satu gol,
xpuas hati ouh, awek dia mesej, dia reply..
"kejap, nak habiskan satu game, tegakkan maruah."
hahaha, tengok, hebatnya bila main game.

bukan setakat game2 yang dasyat2 jaa.
game bodo2 pun tension gak habaq hang~
macam semua orang tau..
satu dunia BENCI BABI HIJAU tu. HAHAHAHA
sapa xgeram, dah la buat muka dengan hidung semua cukup.
sebab dia, kita xlepas level. geram weh~ HAHA

aku rasa perempuan pun boleh tahan tension jugak, tapi kalau bab game ni.
golongan perempuan kurang berminat.
so, ada dua FAKTA kat sini.. 
[ LELAKI + GAME = TENSION !! ]
PEREMPUAN + MESEJ TAK BALAS + LELAKI TENSION GAME =
HYPER YENSION !!

so, buat relax sudah, xyah tension2.
nanti aku post pasal PEREMPUAN pulak TENSION sebab apa.
chow dulu, byee ^_^

6 comments :

Aiman Isa said...

ahaaa...bab dota tu aku setuju.. haha! takda masa sgt nk text time on game :D

Amzar Kurin said...

hahaha, mmg pun. aku tgk member2 aku yg main ota, semua letak henfo ntepi oo.

Eein Azryn said...

ni memang betul lah. kalau dia dah menghadap dota, hp memang tak disentuh. haha. ><

Amzar Kurin said...

hahaha, kan? mmg dia fokus. jgn kacau dia :D
bf main dota jugak eh?

aZua said...

hahaha , alaaa . same laa macm kalau nengok muviee , laki mmg tonton sungguh sungguh .

Amzar Kurin said...

hahaha, betoi jugak. macam aku laa, xlayan mesej, kalau buleh off henfon terus. senang.
tapi ada jaa yg kaki mesej. :D