Tuesday, November 22, 2011

[ 62 ] HARIMAU MALAYA~!!

ASSALAMUALAIKUM~
permulaan yang agak semangat.
xpernah-pernah aku capslock XD

oke, macam kita semua tau..
SATU MALAYSIA TAU..
SATU MALAYA TAU..
SKUAD HARIMAU MALAYA KITA
MENANG~!!
menang final bola sepak sukan sea 2011


*gambaq ni ja aku jumpa elok pun*

yeah! ahah, you know what it is~
black and yellow black and yellow
black and yellow black and yellow
yeah!  MALAYSIA , you know what it is~

tahniah Khairul Fahmi Che Mat n Baddrol Bakhtiar..
sebab jadi hero malam ni. tahniah jugak player2 lain.
gila habaq hang~ part PENALTI tu..
boleh buat semua orang SAKIT JANTUNG woo~!! =.=
dup dap dup dap dup dap~
kalau gol xpa jugak, ni xgol..
uuhhhH~ pecah hati rasa.. O_O
bola Baddrol cool habis...
ingatkan xgol, then bola bergolek masuk gol..
semua pakat GOOOOOOLLLLLLL~!!! tunggu lagi.hahaha
ni ada video aku jumpa..


memang mendebarkan.HAHA..
btw, pasai pemain nama Fakri tu..
memang la si Fakri main teruk malam ni, aku pun setuju.
tapi kalau bukan dia gol hari tu, tak merasa kemenangan laa :D
bukan apa, ada jaa pihak yang kutuk dia..
dengan eja nama dia, FUCKri.. bab kutuk laju ja kan..
xkisah pun kalau nak baut lawak pasai dia.
tapi xpayah la sampai kutuk nama. penat mak pak dia bagi nama elok2.
contoh aku jumpa kat FB.

situasi : dipadang bola seorng bapak melihat keempat2 anak nya bermain bola
selepas habis main bola..


bapak : sapa idola kamu?
anak 1 : saya nak jadi macam Khairul Fahmi!
anak 2 : saya nak jadi macam Baddrol Bakhtiar!
anak 3 : saya nak jadi macam Muslim Ahmad!
anak 4 : saya nak jadi macam Asraruddin Putra!
bapak : baguih semua nk bagi pemain bola sepak tapi..
 kamu jgn sesekali jadi mcm Fakri Saarani..ingat pesan bapak!

kaw kaw depa buat dialog.haih
sekali lagi ucapan tahniah..
  TAHNIAH SKUAD HARIMAU MALAYA  

xkisah la gambaq lama pun kan.. :D

apa apa pun, kita berdoa supaya Skuad Harimau Malaya.
semoga selamat sampai Malaysia. konfem ada ja xpuas hati.
jadi macam hari tu, kena guna kereta kebal nak masuk stadium.
gila ka apa, kira dah darurat la tuu..
memang kenalah Indonesia..
hampa KENCING lagi kat BENDERA MALAYSIA..
siap tulis FUCK lagi kat bendera tu..
Allah dah balas dengan perbuatan hampa.
kalah kat tempat sendiri lagi, terimalah. :)
tu pun Indon dah HACK website Harian Malaysia.


memang xpuas hati teruklah nampak gayanya.haha
aduh, macam2 bila berkaitan bab bola ni.
tapi bayangkan kalau kalah.
mesti kita menangis macam dia ni..


biasa la..
ADAT PERMAINAN..
lebih sedih bila kalah kat tempat sendiri...

tengok.. Spongebob dgn Patrick pun sokong gak.HAHAHA

btw, sebelum ending..
aku mintak maaf if ada xpuas hati dengan post ni.
mesti ada yang akan kata,
"alah kau, buat ayat good-good je~"
"ayat baik laa konon" 

haha, memang la kutuk tu best. kepuasan. FAKTA
tapi bila kita kutuk balik..
kira sama la macam penyokong Indon.
BE PROFESSIONAL.
bukan nak buat bagus, tapi aku cakap apa yang patut. :)

oke lah, chow dulu, Assalamualaikum ^^

  TAHNIAH HARIMAU MALAYA~!!  
*xpernah-pernah aku semangat macam ni.HAHA*

4 comments :

cik ekaa hazir said...

harimau malaya terbaekkk! :D
tahniah amzar :P

Amzar Kurin said...

thanx ekaa. :D
wook wook utk Harimau Malaya~

Si kecik Aina :) said...

Cewaahhh amzar :)

Amzar Kurin said...

haha, apa yg cewahh? :P