Thursday, March 17, 2011

[ 13 ] kau dah sakitkan aku :(




dulu~
masa mula2 saya nampak awak,
awak cantik jaa.
kalau gandingan saya dengan awak,
mesti orang tengok punya laa~
tambah bila kita jalan sama2.
bila saya dengan awak,
awak xpernah tinggalkan saya.
awak lindungi saya,
tapi sekarang~
awak sakitkan saya.
sebab awak laa.
sebab awak, saya jatuh.
semua sebab awak,
awak tahu tak?
sakit tawu tak? saya malu~



sebab 'awak' laa saya tergelincir kat food court HB3~
dah la ramai student2 perempuan kat situ.
apa punya selipar CROCS~!! =.=



* tengok, sebab 'dia' aku terebah,haih~  =.= *

p/s ; gmbaq tikus comey tu saja letak,haha

8 comments :

Embun Pagi said...

ahhahahahhahaha....padan muka! ;p biasa laa dah bersama mesti ada suka ada duka kan..ada bahagia ada sakit kan...kan kan??kuikuikui..

Amzar Kurin said...

hahaha, sakit bontot kot. adoih~
depan student pmpuan alk tu.huu~

:) FASEHsygDEA (: said...

haha ! sumpah lawak !

Amzar Kurin said...

haha, org yg terebah tergelinciaq ni lagi lawak XD

Yahana said...

ekekekkekekee... cian kat anak buah M ngah ni.. patut pun tertomoih.. bunga dah abis da... lempaq buang ja laa... beli yg len... :)

Amzar Kurin said...

hahaha, sakit dapat, malu dapat. combo2X

iqsya said...

mmmbbwaaahhahahhahahahha . (smbil berguling guling )

Amzar Kurin said...

hahaha, kojaq~ gelak kat org