Sunday, March 27, 2011

[ 28 ] apa punya almari,haih

SAWADIKAP~!!
KHUNG KHAP MEI DAI ??
MEI AU ? HUI LEI CHIANG MAI~
LIAOO MAI CHIK ENGG~

haaaa~ ampa tengok, kalo keluaq pelat siam pelik2.
ada benda la xkena dengan aku ni,haha
mai crita bg kat ampa, mai mai, mai rapat2 cek nak crita.
pagi tat sat, bngun la pagi nak solat subuh.
besa laa, pagi2 memang mamai laa, nak bangun dari katil tu,
YA ALLAH~ memang BALOQ LIAT laa..
punya laa malaih~
*penyegan sungguh AMZAR AZIZI nii*
jalan dari katil ke pintu, gagau2 cari selipar sat,
jalan p bilik ayaq nak p amik wuduk, padahal xsedaq kata
yg aku ni pakai selipar sebelah belain[berbeza]...
patut msa aku nk msuk bilik ayaq tu, ada sorang student india tngok aku lain macam.
aku dlm hati dok kata laa,
  "PASAI PA MAMAT NI ? TNGOK AKU LAIN MACAM,
BELEMOIH SANGAT KA AKU PAGI2 NI ?  
*BELEMOIH : kusut masai, MESSY bak kata omputih.haha*

dah masuk dalam bilik, nak cari la tikaq smayang[sejadah]
pastu nak amik la kain pelikat dalam almari aku.
dah selongkaq punya selongkaq, jumpa, oke laa kan.
elok aku tutup pintu almari, naah~ jadi lagu ni teruih..


  PINTU ALMARI LURUH SEBELAH~!!  
aku dah kelupoq xsangga dah, mujur xtimpa aku.
maw dak, xtulih blog aku la ni.hahaha XD
xda laa, melawak jaa. stg orang kata lawak over lak.
aduyaii~ pagi2 dah nak kena pomen menatang ni pulak~
tapa laa, tinggai sat, aku smayng subuh dulu.
dah settle subuh, smbung balik urusan yg xbrapa nak penting tadi.
dok pikiaq mcm mana buleh luruh ni,
belek p belek mai, rupa-rupanyaa~
*BELEK : tengok or USHA laa senang kata.haha*

*kiri oke sikit, tapi dari atas smpai bawah luuihh~  yg kanan xda skru teruih, tp atas saja*

  SKRU TU DAH LUUIHH~   
*ayat betulnya, skru itu sudah LOOSE~*


mujur ada  PISAU SELIT BELIT  nii, berjasa jugak kt aku.
pagi2 lagi dah kena bertukang, adoii~
dah settle, sambung tidoq balik, sbab tdoq pukul 4pagi td.hehe :D
dah tengah2 malam dok FB sana, FB sini,
YM, skype, twitter lagi.
*padahal xpnah dok tuit2 toit2 pun*
dah dekat-dekat 3 4 pagi,
 baru mai mood nak baca lecture note apa bala semua tuu. :)

2 comments :

iqsya said...

mak aii,,dinosaur ke hulk hogan ni??
hahahha.xD
eh cne nak letak like button tuh?
dah buat tak jadi jadi.adeyy

Amzar Kurin said...

HAHAHA, abang hyung la ajaq jadi ganaih lagu ne. XD
owh, , kak sya search ja kak google,
how to put like button.. then follow step dia :)