Friday, March 18, 2011

[ 15 ] biskut kering + milo hangat

hai sekali lagi.
hai duakali lagi..
hai tigakali lagi...
*udah2 la tu amzar*
(^_^)

nak tanya sket, sapa penah dok dengan tok?
or balik kampung dok dengan tok ka?
or apa2 ja la yg bkaitan dgn tok, senang cerita.haha
mesti semua penah kan ? :)
perasan dak orang2 lama ni, depa kalo sarapan pagi,
bukan makan macam kita ni, abeh kuat depa dulu brekpes makan nasi lemak la kan?

*google search*

kalau kita, pagi2 lagi p selongkaq peti aih,
selongkaq smpai jumpa laa,
haa, pagi2 sekotak cereal dah~
xcukup dengan KOKO KRUNCH ? HONEY STARS pun balun~
maw x dua kotak breakfast saja? haha
dok kata kat orang, padahal aku buat jugak
macam cakap ngan cermin betoi.hehe
tapi aku xmakan dua jenis cereal tu, aku makan cereal milo :)
sebab apa aku xmakan hok tu, ni dia alasan2nya :

1st : cereal ni manih lebih
2nd : rasa muak bila makan ngan susu (honey stars)
3rd : bentuk yg berSEGI~!!
honeystars bentuk bintang, oke lagi.
koko krunch macam bulan sabit,
TIKAM MULUT AKU BILA NAK KUNYAH~
HAHAHA, tu pendapat aku la..
cereal milo bulat2, so senang nak pepak, kunyah dan sebagainya. :)
*padahal aku sental ja apa yg ada*

ntah la, pagi td teringat tok aku,
so call la dia, tanya2 dok buat apa?
tok makan apa dah pagi ni?
dia kata
'makan besa2 ja, biskut kering ngan kopi hangat'
amboi tok~ pagi2 dah buat amzar jeles dan lapaq~
dan2 aku p capai 'heater' , teruih p jerang ayaq hangat.
hehe, buat la milo secawan.


breakfast for today : biskut kering + milo hangat

orang2 lama ni, depa makan simple macam ni pun dah cukup.
sapa yang xpernah try brekfes cara ni,
try la cuba, simple tp sedap :D
hehe, kalo tiap2 hari aku makan macam ni,
konfem sep bajet ouh,
dh la dok sini makan minum naek harga.
adoih~ pening pening. =.=




6 comments :

Anonymous said...

hahha.. aku penah buat nie Amzar... aku makan x berenti kowt :) gila sedap!

:) FASEHAHA (: said...

sangat menarik ! lapaq laa pulakkk~

Amzar Kurin said...

anonymous ; haha, taw xpa. btw, apa nma ang?
fasehah ; lapaq laah lagi~ haha :P

Yahana said...

tak teringat kat nasi tomato tok ka? :P:P:P adoi lmbt lagila nak makan nasi tomato M Long... uhhuhuuuu.... bulan 9 lmbt lagi oooo...

putryteya said...

sedap apa... biskut kering cicah milo hangat!
ohooo..!! I like..

Amzar Kurin said...

makngah ; hok tu dekat2 nak raya, tringat laa :D
putryteya ; betoi2, sedap :)