Saturday, March 26, 2011

[ 26 ] mariah~

HELO READERS :D

baru-baru ni MMU ada buat event,
"MMU MOVIE FEST"
ada kawan2 Engineering aku terlibat dgn event ni.
cuma 3 fakulti ja yang terlibat,
FACULTY OF ENGINEERING
FACULTY OF INFORMATION TECHNOLOGY
FACULTY OF MANAGEMENT
tp semua budak2 FOUNDATION jaa. :)
kalo xsilap aku, ada 4 tajuk depa kena pilih kot.
kawan2 aku buat tajuk,
  " MARIAH "  
so kat sini aku nak share dgn ampa projek yg depa buat.
ni pun aku minx kebenaran dulu nak post kat blog :)
kot stg ada pihak yg xpuas hati ka..

so, selamat menonton noo :D

VIDEO EDITOR : - FARISfariskidd@yahoo.com

ampa dah tengok kan tadi?
hahaha, apa macam, oke dak?
kalo ampa prasan laa,
masa minit ke 5.50 smpai 6.15..
part yang TERBAEKK punya~!! :D

oke, ampa gelak, gelak jugak kan.
tapi aku SALUTE~ laa, kasi TABIK SPRING~ laa kat depa semua,
tambah2 kawan aku yg kena pegang watak PEREMPUAN tuu.
ampa ingat senang ka, tmbah part yg sensasi tu,
depa buat part tu kat taman reakrasi area2 Putrajaya,
  PUBLIC  kot, bukan senang nak   BUANG MALU   tuu :)
even depa xmenang, xkisah laa.
sekurang2nya depa semua dah buat terbaik kan :D
kira ni EXPERIENCE ampa buat SHORT MOVIE sniri la noo :D

*poster hasil kerja tangan photographer terhebat, RAJA AZIM*

  TAHNIAH HAMPA SEMUA :D  

5 comments :

Anonymous said...

don't forget the editor.. :D
anyone wanna edit their video with my service...cntct me...

-faris-
fariskidd@yahoo.com

^_^

Amzar Kurin said...

sori faris, lupa nak letak.hehe
tapi aku support ampa punya group :D

fiekaLaVida said...

there were a few gramatical errors but overall it was freakin' awesomely hilarious . great job ! :D

Amzar Kurin said...

haha, nampak la jugak.
at least diorang dah buat yg terbaek :D
xtahan part dekat kolam XD

fiekaLaVida said...

haha . betoi3 xD