Monday, March 21, 2011

[ 20 ] sepupu duapupu kupukupu.haha

heyho (^_^)v
saja nk crita sket, pasal dua orang ni.
aku baru taw ja pasai depa ni.
taw pasai pa?
taw kata depa ni ada 'family relationship'
bab kata orang puteh la kan.haha

yang paling latest, aku kenai si tudung merah ne,
Nur Syafiqa Yusri

fiqa, baru lepas SPM,
*result esok lusa ja wei :p*
baru taw 2 hari lepas kot,
tetiba tnya aku kat FB, kenai dak auntie Ros,
yg husband dia nma Zulkifli? sekian sekian sekian~
naah~ taw2 kata dua pupu aku,
rupanya mmg sbelum ni dok selisih bnyak kali jgk laa
dgn abah n mama dia, kira kenai la.
cuma si fiqa ni ja xpenah nmpak.
padahal adik dia junior aku kt SMK Derma dulu.
adik dia pulak yg taw dulu pasai ni.haha


then, ni sorang lagi dua pupu, aku pnggil Kak Long,
*cey, suka-suka ja pnggil*
Adiba Alya Zafira Arjunaidi

kak long ni aku kenai lama la jugak,
tp baru rapat sejak dia masuk MMU,
tp course lain dgn aku. :)
anak polis ni, cengeykot.haha
*cengey = garang*
tapi peramah la dia ne.
alya ni sama umuq ngn aku,
mybe sbb tu sekepala kot.haha
plan kami 2 minggu berturut2 xjadi,
dok kata nk balik umah Pak Su E,
this weekend jadi la kot noo.haha

3 comments :

Yahana said...

lorrrrr... tak tau ka? M ngah pun dok heran gak, sbb Amzar friend dgn Alya ni, kenai kat mana.... so M Ngah ingat sbb relationship la kot Amzar kenai dia, rupa2 satu MMU... ekekekekekek dia tu anak kpd cousin M Ngah, mama dia punya ayah kami pangge Wa, Wa tu pulak abg kepada ayah (Tok Ngah)... ada faham? :) ayah dia Ketua Polis PJ tu... :)

Amzar Kurin said...

alya amzar kenai sbelum dia msuk MMU lagi,
amz ada tngok dlm album gmbar paksu E.
pstu tgk ada gmbar alya, sbelum ni add mcm tu ja laa.haha
pstu tnya p tnya mai, ouh, sedara ka kita.haha
kenai2, amzar dok tnya mak long :)

Sekamar Rindu said...

salam,..

singgah folo ur blog...**76