Wednesday, March 23, 2011

[ 23 ] penangan BIG BREAKFAST !! haha

hai kawan-kawan~
*weh, tukaq balik mcm biasa, dh macam budak nerd*
*ouh oke oke, sat aku tukaq*

HAI HELO HOLIAO N SAWADIKAP :D

oke, ampa taw dak pagi tat sat cek p Seri Kembangan.
 xda la jauh sngat pun.
haha, bukan p saja-saja, McD buat offer gila bab~
*oi, sebut elok2 sket, blog ni ada penapih*
*ouh sori, silap*
buat offer gila gila murah, dan sangat amat berbaloi.
McD offer, kalo beli apa2 minimum RM5,
dapat 2 BIG BREAKFAST SET~!!
naah~ amik ampa, McD murah hati nak bagi. hahaha
sebelum ni dok gadoh mahai, XD
punya smangat nk p McD pkul 4 pagi,
gigih stay up dari pkul 2 pagi,
sbelum tu aku tertidoq sat, hehe :D

aku p dgn member2 aku, plan mcm ramai nk follow,
tp last2 tinggal 6orang jaa, bole laa :)
aku dok bajet p sana mcm xda org la pagi2 ne,
elok smpai situ,
NAHAI NAHAI~ beratuq nak hbaq mai kt ampa..
tp xda la mlimpah-limpah smpai ke luar.
*saja cerita macam ramai gila. buat teruk.haha*

so, ada la beberapa helai gmbar yg aku snap. :)

sarapan aku.haha 

 aku, mirul, atey, ezry, hakim, aizat

 ezry & mirul hakim

 mirul gagak & atey

 abang hardcore, aizat.haha

 ni masuk set ke-2, mengah cek oii~

budak tu semangat mai brekfes awai,
nak p amik result SPM, HAHAHA

tu punn, ada jugak yg xabeh, last2 tapau bawak balik,
bg la kat mmber2 yg xfollow tadi tuu,
tnggu Subuh, solat, then tidoq.kes ni orang tua-tua dok kata,
"Kalau tidoq lepas makan, satgi perut BUNCIT"

3 comments :

Embun Pagi said...

benccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!! tak sukaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! NAK MCD NOOOOOOOWWWWWWWWWWWW!!

Amzar Kurin said...

HAHAHA. relaxx laa akak~ XD
esok lusa McD buka laa kat Kangaq~

Embun Pagi said...

awat..amz yang buka ka???makan free hari2 la cmni..yessssss! ahhahaha